DISCO

Fredagen kom och det var äntligen dags för Moas disco, som hon längtat. Och som mamma har planerat och fixat och trixat för att festen skulle bli så bra... puhhh.

Som småbarnsfamilj så kan man räkna med att det otroliga händer och att det aldrig riktigt blir som man tänkt sig.
Torsdag får Elsa vattkoppor!!! En dag före discot... Ha, hur gör vi nu då? Ringa runt till alla 25 barn? Nej, vi har inte ens numret till alla. Vi får inte dela ut något papper på skolan som rör kalas och jag har inte mejladresser till alla...
Kan vi hyra en lokal så här i sista stund? Nej, hittar ingen...
Slutsats: Vi kör på ändå och hoppas vi på att de allra flesta redan haft vattkoppor... Pelle och Elsa utrymde huset och älskade moster Linda kom till vår räddning och hjälpte mig med festen. Linda var även kvällens mingelfotograf och resultatet av det ser ni längre ned :-)


Söt och prickig.

Nåväl, vattkoppor till trots, discot blev av och det blev lyckat! Det var en riktigt lycklig Moa som lades sig på kvällen, tämligen slut, somnade i mammas säng. Låt säga att kvällen innehöll allt från pizza, hamburgare, sång, DANS, Ryska posten, Sanning eller konka, till godis, chips och air-hockey. Självklart avslutades kvällen med tryckare på dansgolvet. Ett par tjejer tyckte att det var för högljutt och för mycket folk och grät stora tårar under kvällen medan en tjej drabbades av svår allergi pga jordnötterna... Men det var ett gäng lyckliga och svettiga barn som lämnade huset vid 20-tiden i fredagskväll. Alla såklart med en varsinn medalj för Kvällens discodansare nr 1!!!

Ett bevis på en lyckad fest var skräpet, disken och massor av telefonsamtal under helgen från kompisar som vill leka med Moa. Allt var värt det!


Bål är självklart på en fest!


Minihamburgare.


Presenthögen växte sig enorm!


Bålservering och mat.


Presentöppning, Moa blev jätteglad för ALLA presenter!


Mamma övervakar och ser till att alla har det så bra som bara är möjligt.


Emma tycker det är jätteroligt att Moa får så mycket paket :-) Lillsnuttan, hon längtar också till sin födelsedag på sommaren...


Discorummet uppe i allrummet.


Emma och Emilia fick den stora äran att också vara med på kalaset med de stora barnen. Här tar de en svängom på dansgolvet.

¨
Moa somnar sött i mammas säng, lycklig och trött.


På lördagen tog den stora städningen vid. Sen kom släkten! Fika, fika, fika. Moa har fått så förskräckligt mycket presenter så det är inte klokt. Den bästa tror jag är gosedjuret från Frida, dansmattan från Cajsa och halsbandet från Oliver (!), High school musical-biljetter till teatern på Göta lejon med mormor och skolväskan från moster. Bortskämd? Absolut!


9 år.


Mormor Lena.


Farmor Britt-Marie


Emilia och Emma är sig själva :-)
Vi anammade självklart Earth hour igår kväll (förutom att vi hade tv:n på, vi kunde ju inte missa Robinson). Våra kära vänner var här och gjorde oss sällskap.

En annan rolig sak i sammanhanget är att Emma och Emilia bestämde att Emma skulle få sova över hos Emilia igår natt. De har längtat så mycket efter det och igår passade det. Lilla Wilma (Emilias lillasyster) var här igår också och lekte lite och vid 18.30-tiden gick de över till dem för att äta och sova. Det tog ungefär 20 minuter så ringer pappa Robert och meddelar att Wilma har kräkts... massor... Emma vill ändå sova kvar och för dem går det bra och vi köpte det i ett svagt ögonblick. Nu så här dagen efter så känns det inte lika klockrent...  När Emma kom hem fick hon saneras i duschen och tvätta händerna i sprit... Jag vill INTE ha magsjuka också, gode gud hjälp oss slippa det eländet...

Ja, det var helgen hos oss det. Jag har just nattat Moa och ni ska veta att hon just nu känner sig som en liten lycklig prinsessa. Mission accomplished! Mammas hjärta ömmar så mycket för dessa tre flickor så ni anar inte och när de är lyckliga så är jag det!

Sov så gott.
Kram

Kommentarer
Postat av: Moster

Haha!Gulligaste ungarna. Bästa kvällen.Puss Syster!

2009-03-30 @ 20:25:51
URL: http://thisshutter.wordpress.com
Postat av: Moster

Haha!Gulligaste ungarna, bästa kvällen.Puss Syster!

2009-03-30 @ 20:26:50
URL: http://thisshutter.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0