Jobba, jobba, jobba

Mycket jobb har det blivit den senaste månaden. Nu när jag fått min bärbara dator så kan man ju kombinera familjemys med lite jobb.... Emma passar på att göra lite jobb hon också.... (sötnos).

image113

Må gott - jobba inte för mycket.. : )

Höst blev vinter

Lördag morgon och snön har kommit! Tre sprudlande glada tjejer, ja två iallafall och den tredje hänger på storasystrarna (!), som springer upp ur sängen och helst redan kl 07.00 vill ut i garaget och ta fram pulkan. Nu när frukosten är avklarad och kläder har stretats på så är det dags att slänga sig ut i slasket! Underbart, nu börjar denna härliga säsong med slask och kyla... Värmer gör iallafall barnens oförställda glädje!


image108


image109

image110

image112


Tre änglar på jorden!

Kommer bilder från vinterdagar senare!

Kram

Halloween

Så äntligen kom Halloween - för det är det barnen firar. Det kommersiella jippot med maskeradkläder, trick or treat, pumpor och hela det köret! Själv skänker jag en liten tanke till de nära som jag mist. Min farfar är en av dem.

Men man kan inte låta bli att glädjas över barnens energi och lycka när de får sminka sig och klä ut sig och allt är så otroligt spännande så det kittlar i magen.

Bjuder på en bild från två skrämmande häxor:

image105

Emma ägnar sig dock hellre att leka med sin kära vän Emilia och de nya leksakerna som mormor köpte åt henne. Hon har åtminstone kommit förbi stadiet när hon drömde mardrömmar varje natt om spöken och monster.
image106Håll tillgodo, fler bilder kommer. Just nu vill inte datorn vara med längre.... så då säger jag godnatt istället.

Kram Anna

RSS 2.0