Det ska va husvagn...

Ja, det gick ju riktigt bra. Mycket tack vare det fina vädret då när vi bestämde oss för att låna farmor och farfars husvagn och åka till Rullsand, Gävle. Mysigt ställe. Pelles bror med familj slöt också upp på måndagen och gjorde oss trevligt sällskap.


Tjusigt va!


Bara några meter från havet med vit sand, långgrunt och vackert. Nudistbad dessutom... vi höll oss på behörigt avstånd :-)


Moa och Emma ligger i det förvånansvärt varma havsbadet!


En stor lekplats som sig bör på en stor camping. Vilka är oddsen på att få tre extrema klättertjejer inom samma familj???


Vi cyklade ut till Billudden och plockade stenar en dag. Vi hittade massor av stenar som legat på botten av havet i 1000-tals år och som nu spolats upp på land innehållande mycket spännande fynd, bl a hittade vi bläckfiskrester och snäckor i stenarna. 

 
Moa letar stenar. Det var så lugnt och harmoniskt där vi gick och letade efter fynd vid strandkanten så tiden for iväg. Emma hade, som vanligt, hittat en kompis på campingen och var inte med oss till stenstranden.


Pelle.


Me, myself and I.


Elsa.


Jonas och KABEL-skylten ;-)


Helene.


Viktor filosoferar, såsom han gjort i alla tider denna nyblivna tonåring.


Robin.


Moa kunde såklart inte motstå frestelsen att klättra i nedblåsta träd...


En av dagarna var vi i Furuvik. Här var det matning av aporna - herregud så söta de är. Ingen tvekan om validiteten i evolutionsteorin... :-) En liten Selma hade de fått också som bara var ett år, precis som en liten bäbis fanns hon i famnen hos vårdaren hela tiden. De andra aporna fick sakta men säkert börja pyssla om henne och busa med henne. 5-åriga Manda är lite avundsjuk dock, hon har ju varit yngst länge...


Tjejerna körde lite bil.


Pappa hade turen att få följa med Elsa på en biltur.


Ett nytt badland fanns också där, riktigt fint men kallt vatten!

Furuvik rekommenderas - de har allt. Badland, djur, restaurang vid havet och karuseller mm.

Nej, nu är det dags att se till att fjärilarna i Moas mage lugnar ned sig. Hon är nog lite nervös inför skolstart imorgon, fast hon inte själv kan sätta fingrarna på det. Hon har lite svårt att somna nämligen... Emma däremot som gör sin allra första skoldag imorgon märks det ingenting på. Somnade som en stock före åtta. Ja, nu är det snart igång igen med dagis och fritids och läxor och fotbollsträning och gympaträning... Det blir också ganska skönt, lite egentid på kvällen kanske i större utsträckning.

Sköt om dig!

Kram

En extra kram till lillebror som flyttat till USA för andra gången! Tänker på dig.


Guldklimparna

Det händer mycket just nu på jobbfronten, oroligt, spännande och utmanande på samma gång! Men vad vore livet utan överraskningar och händelser man inte kunnat förutse... Allt blir bra.

När det blåser som bäst är det dessa tre guldklimpar som håller mig varm! Jag har en man som också brukar värma mig då och då... ;-)
Allt gott önskar jag er alla - snart är hösten här!
Kram

Fem veckor är över nu...

Tänk att tiden rusar så otroligt fort under semestern... fem veckor är ju ingenting. Vad har vi gjort då? Ja, första veckan på semestern, du vet den som började med spöregn efter två härliga veckor med medelhavsvärme... och fortsatte med spöregn hela veckan (!). Den veckan gjorde jag och barnen inget särskilt, vi hade lite gäster hemma, bakade, bakade och bakade. Sen drog vi iväg till Piteå, sen kom moster Linda några dagar, sen kom Åse och Jörgen några dagar. Sen.... har jag minneslucka - måste kolla bloggen...
Ja, sen lite småstök hemmavid, barnfria en helg, husvagnssemester och äntligen sol och värme igen!! Det blev ett härligt avslut på semestern iallafall.
Barnen är lediga en vecka till då Pelle är pappaledig nästa vecka. Skönt för dem!

Nu väntar en höst med många utmaningar, men det är väl så livet ska vara...

Sköt om er alla godingar!
Natti natti

Fruktbröllop

Tänk att nu har redan fyra år passerat sen vi gifte oss jag och Pelle!
Igår var vår bröllopsdag och den dagen gick i ett, vi får ta revansch i helgen istället. Kanske en god middag på lördag.

När jag tänker tillbaka på den regniga dagen för fyra år sen så är det ändå värme som är det första jag tänker på. Så många underbara nära och kära som förgyllde den dagen för oss, utan er hade det inte varit detsamma. Bestman och brudtärna, värdpar och toastmaster - alla gjorde ett strålande och mycket engegerande jobb för vår skull. Våra familjer, släktingar och goda vänner som delade dagen med oss - tack för att ni finns.

En dag som tål att hedras med några bilder:


Så där ja, där satt den!!!


Snart är vi herr och fru Hansson (vilket vi i och för sig redan var...).


Bestman, brudpar och brudtärnan!


Så vackra!


Så seriösa!


Hela familjen, så som den såg ut då. Elsa låg i mammas mage, helt ovetandes, som en glad överraskning!


Emma, så liten hon var. Två år... hon "hängde" mest bara med :-)


Lena, så fin i folkdräkt! Du är underbar!


Ja, så har fyra år nu passerat. Inte en dag har vi åldrats...


Mycket kärlek!
Kram

RSS 2.0