Syskonkärlek och cyklar

Helgen kom och gick.
Det var en bra helg, mycket bra helg!
Fredagen började med en supermysig middagskväll hemma hos Bergströms. Vi bjöds på god mat och trevligt sällskap. Dessutom fick vi uppleva två live-föreställningar. Ett artistiskt uppträdande a lá Emma & Ellen samt ett bugg-nummer a lá Moa och Linnéa!



Här förbereds det lite förrätt. God mat som alltid hos David och Maria.


David kör några tricks med lilla Stella...


Här är lilla godingen i ett något mer tryggt förvar... :-)


Hur söta får man vara?


"Girls in action" med sång och dans.




Moa är killen...


Det började bli ganska sent nu och ja, Elsa ÄR trött, hon inte bara ser trött ut  :-) Papporna är däremot så nöjda med ett varsitt glas vin i handen...


Helgen fortsatte med lördagen (precis som den brukar...). Då äntligen var det dags för moster Linda och morbror Henrik att komma till Falun. Henke som flyttat hem till Sverige från en tid i USA. Han hann vara hemma en hel vecka innan han drog till Norge för att tjäna pengar... ja, se dagens ungdom :-)
Vi hade en supermysig helg innehållande allt från Melodifestivalfinal, promenader, god mat, mycket prat och bara efterlängtat umgänge. Det var pappan i huset som blev gladast när hans favorit operasången vann (!) Moa hatade den låten, ända tills den vann då var den bra helt plötsligt... :-) Emmas favvisar var självklart EMD.

Emma har också hunnit med två kalas i helgen, hos Tilda G och Thilda N! Moa har haft kompisar här och så också Elsa. Tänk, jag minns inte sist när huset var tomt, det är alltid fullt av barn och stim och stoj. Jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt, bara någongång då och då kanske...

Mamma fick träna skivstångspasset i söndags kväll och träningsvärken sitter fortfarande i. Medel styrka-passet förbättrade den i tisdags och imorgon är det dags för det årliga Friskis&Svettis-Schlagerpass!!! Det ska jag prova och det ser jag fram emot. Fem ledare och bara låtar från årets melodifestival med tillhörande attiraljer såsom ridspö, gummistövlar och frack :-)

Otroligt men sant, våren börjar sakteliga närma sig Falun. Snön har smält så pass på vägen att asfalten tittar fram och självklart ville barnen ta fram cyklarna bums. Jag minns själv hur ivrig jag var som barn att få ta fram cykel efter den låååånga vintern, det var ett klart vårtecken och det är ett underbart sådant! Elsa cyklar nu själv på sin cykel med stödhjul och hon älskar det!!




Det går ju jättebra Elsa!


Ibland är det motgångar dock... Ida tvättar sina lortiga tassar och njuter också av att äntligen få andas in lite frisk luft efter den långa dvalan.



Philofix är något man känner till om man har barn i våra barns ålder. Det är ett barnprogram som går på lördagar. I lördags passade tjejen i programet på att göra figurer av smält choklad - det såg ju jätteroligt ut tyckte Emma så tidigt på lördagsmorgon stod vi hela klanen Hanssons och kladdade med choklad. Gott var det och det var ju ändå lördag...


Jaha, en liten provsmakning har skett ser jag...


Annars flyter livet vidare med lite öronvärk och magont hos tjejerna och cysta på äggstocken (...) hos mamman, som är helt ofarlig men orsakar en del smärtor och hormonella rubbningar. Den kommer dock försvinna inom den närmaste månaden säger gynekologen. Ingen fara på taket alltså. 

Idag har jag varit med Emma på dagis. Det var spännande och så roligt att se barnen i deras miljö på dagis, där de ändå spenderar så otroligt mycket tid. Hon går på ett fantastiskt dagis och jag är så glad för det.

Nej, det var lite om mycket och nu är jag supertrött och tänker krypa till sängs.
Sköt om er alla!
Kram







Kommentarer
Postat av: Maria

Tusen tack för att ni kom. Det var som alltid supertrevligt. Tycker om er ;0)

Hoppas vi ses snart igen,

kram Maria

2009-03-21 @ 16:27:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0