Vecka 26 - vilken vecka!

Moa har haft sitt gympaläger och det har varit riktigt bra! Hon tycker hon har lärt sig massor av nya saker och har träffat nya kompisar och haft en jättebra grupp med jättebra ledare - kan det bli bättre? Hon och Cajsa höll ihop och vi turades om att skjutsa och hämta. Som förälder har vi dock satts under hårda tester denna vecka. Logistiken - bara den var ett eget företag. Sen var det nyttig matsäck som skulle med varje dag, så vid 22-tiden på kvällen stod man och lagade pastasallad eller pannkakor... :-) På onsdag skulle de på kalas direkt efter gympan och på torsdagen var det fotbollsmatch direkt efter gympan... Lilla Moa hon är helt slut nu stumpan. Fyra matcher spelade de och de vann 3 och spelade oavgjort en. Moa stod i mål en match och släppte inte in ett enda mål!!!! STOLT- mmmmm!
Kvällsdopp har vi självklart hunnit med varje kväll, det är ju sommar nu!!

Idag är det fredag och jag har firat min 34:e födelsedag! Tiden går, känner ingen skillnad förutom att ju äldre jag blir desto snyggare blir jag :-) Skämt och sido, med tiden så lär jag mig att allt mer prioritera mina "golfbollar", det som är viktigt i livet. Idag tog jag en ledig dag, som en present till mig själv, tog med barnen till Slättabadet och njöt hela dagen, tills Moa skulle ha sin uppvisning kl 14.00 alldeles bredvid. Sen bar det hemöver och våra kära vänner Maria och David med tjejerna kom över på grillning. Maria bjöd på tidernas godaste tårta! TACK! Tur man har vänner som kommer med tårta när man inte själv har tid att göra någon.

I helgen bär det av till Avesta, ska fira syster som fyllt 35 år och morfar som fyller 92 år och mig då, som bara fyller 25... ;-)

Söndag? Jo, då blir det att ligga på stranden HELA dagen och njuta. En vecka kvar till semestern och den längtar jag verkligen till!

Sköt om er alla mina golfbollar!
Allt gott!

Här kommer vecka 26 illustrerat i bilder också;


Elsa vid stranden, Källviken beach - the best in Falun!


Bästisarna - forever.


Fotbollsmatch. Moa värmer upp med lite.... gympa. Inspirerad av dagens gympaövningar.


Täcker bra va...


Moa räddar alla bollar!


Laget. Moa var lagkapten denna gång också.


Slättabadet 26 juni. Elsa njuter.


Emma förvånade mig idag. Helt plötsligt är hon inte rädd för något. Hon brukar alltid vara lite skeptisk i början men nu, upp i rutchbanan på en gång, själv och tyckte det var superkul. Tappade räkningen efter 10 gånger...


Maja och Moa på lunchpausen. De svalkade sig med ett dopp och lite lek.


Hur coola får man vara?


Gympauppvisning. Moa hoppar trampets (?).


Balans på barr.


Hjulning på bänk.


Gympa handlar om glädje, skratt är viktigt!

'
Gymnasterna fick godis efter en utmärkt genomförd uppvisning!


Bergströms hemma på grillfest! Emma matar Stella. Elsa och Ellen tittar på.


Stella.


Elsa tar ett kvällsdopp. Elsa har varit så go mot mamma hela dagen. Hon har berättat för alla hon träffade att "mamma fyller år idag" :-) Sen har hon gått och gett mig kramar och pussar hela dagen och sagt "grattis". Pluttan. Inga saker i världen kan ersätta den presenten!


Moa.


Emma simmar.


Linnea.


Ellen.


Papporna fick agera gympaledare när tjejerna tränar brygga, handstående, övergång framåt osv...


Den underbart goda tårtan. Underbar dag. Tack alla som kommer ihåg mig och uppvaktar mig!

God natt Sverige.
God natt Michael Jackson, var han någonsin lycklig tro? Må du vila i frid.

Kommentarer
Postat av: Åse

GRATTIS i efterskott fina, söta du!!!!

Vilken fantastisk vecka ni verkar ha haft!!!

PUSS PUSS & hoppas vi ses i sommar!!

2009-06-28 @ 19:09:15
Postat av: Maria

Vilka härliga bilder! Du är superduktig på att ta kort - och att smickra en tårtmakerska... Kram och tack för underbar mat!

2009-06-29 @ 23:43:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0