Moas examen

Snyft... Moa... så stor... så vacker... så klok... så duktig... så temperamentsfull... så lik mamma :-)

Här är hon, allas vår 9-åriga skönhet, som just kämpat sig igenom två år - ofantligt bra gjort! Tro det eller ej men hon har kämpat, med en dåres envishet. Hon hade som mål att göra klart hela matteboken hemma, detta var inget måste men hon ville det själv. I onsdags kom hon hem och sa att hon ville göra klart alla sidor i boken för på torsdagen skulle den lämnas in. Hon kämpade tills hon var alldeles rödblommig om kinderna, mamma och pappa servade med mat, choklad och vätska och Moa räknade, typ 13 sidor och än idag minns hon det allra sista talet - 41. I samma stund hon skrev det så gallskrek hon av lycka - JAG ÄR KLAR! JAG HAR GJORT HELA BOKEN!  Sann lycka... hon sprang runt och skrek och hoppade omkring och var så oerhört stolt över sig själv. Envis som en grön gris, det är Moa det! En stjärna i matteboken fick hon, som var en av kanske fem elever som lämnat in den...Morgonbestyr. Tre fina flickor ska kläs och fixas i håret. Emma testar den klassiska: Spegel, spegel på väggen där... Självklart svarar spegeln: DU vackrast i landet är!


Moa är examensfin!


I en skola med nästan 600 elever så är det en liten väntan medan de andra klasserna ska uppträda. Emma har dock fullt upp med att hålla koll på allt som händer runt omkring henne :-)


Pirr i magen och väntan på sin tur, det kan ju få vem som helst att bli lite trött...


One in a million.


Många tankar och ett leende på läpparna. Lycka och vemod.


Fröken Pernilla önskar alla barn en skön sommar och tackar för ett toppenbra år!


Fantastiska "fröken" Erik.


Det sker lite förändringar till hösten när fröken Ulrika slutar, klasskompisen Oliver slutar och fyra nya barn ska komma in i klassen. Spännande och pirrigt samtidigt!

All min kärlek till min äldsta dotter Moa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0