Mot nordligare breddgrader

Äntligen är det dags för resan mot Piteå, som barnen har längtat särskilt Moa. Hon säger på fullaste allvar att Piteå är hennes hem! Där hon är född och uppvuxen (sina första 1,5 år)... Sen är det klart att våra goa vänner däruppe också lockar, dessutom två hundar, egen båt och ett havsbad i närheten - underbart. Om nu han där uppe låter det bli fint väder nästa vecka - hoppas sannerligen det eftersom HELA denna vecka har regnat bort. Så otroligt tråkigt väder har det varit. 

Moa och Emma ligger i feber just nu dock, men piggnar de till så åker vi imorgon. Gör en mellanlandning i Örnsköldsvik och lånar huset av Åse och Jörgen - så goa ni är! Det är en alldeles lagom tripp på nätta 40 mil. Då har vi lika långt kvar till söndagen. Men nu har vi köpt dvd till bilen med två skärmar så alla tre flickor kan titta på film så det ska nog gå bra detta!

Veckan har knallat på. Pelle har jobbat och vi hade gäster i tisdags av Jenny och Anna med alla tjejkusiner! Barnen leker så bra och har så roligt tillsammans. Tyvärr hände en tråkig sak denna dag också, Busan dog. Lilla dvärghamstern, den vita hanen. Det var stor sorg i familjen, främst hos Moa. Vi hade begravning på kvällen. Nu ligger han bakom lekstugan. Men han har ju farit upp till himmelen, säger Emma. Så klart han har!
I onsdags kom mormor och hon har varit hos oss tills idag. Roligt med lite sällskap, speciellt barnen tycker det som älskar när mormor kommer och leker alla roliga lekar med dem! Elsa sa idag när vi vinkade av mormor: - Jag kommer snart sakna mormor, jättemycket... Pluttan.

Nu ska jag fortsätta med packningen - vilket är något jag verkligen avskyr. 

Ha det så gott alla vänner! Hoppas er semester är solig, varm och avkopplande!

Kram 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0