Sjukdom och träning

Jodå, Elsas feber håller i sig... Hon har nu haft feber från och till sen natten till i söndags. Vi har, jämställda som vi är i vår familj... :-), tagit varannan dag hemma med henne. Tur för mig att Pelle började...!
Så Elsa kämpar på med febern, de andra tjejerna har hittills, peppar peppar, klarat sig och sysselsätter hela familjen med sina aktiviteter. En vecka hos Hanssons börjar med måndag, inget planerat! Tisdag, mamma jympar och Moa jympar. Onsdag Emma på friidrott. Torsdag; ja idag åkte vi kvällsåkning i Källviksbacken! Helt fantastiskt mysigt. Det får bli fler gånger. Vi har ju bara 1 km till backen, det ska nyttjas såklart! Fredag; Let´s dance och pysmys i soffan. Lördag mamma jympa, pappa tränar. Körslaget till myset på kvällen! Söndag, familjejympa, mamma jympar, pappa tränar.
Ja, så kan en vecka se ut hos oss! Tänk om ett par år till, då har vi en till som ska aktiveras... Tur att vi ändå allihopa tycker om att röra oss och mer än gärna skjutsar barnen fram och tillbaka till träningar - det gör dem så gott! Precis som träningen gör oss vuxna gott!

Nej, nu ska jag lägga undan boken från Moas ansikte. Hon somnar alltid när hon ligger och läser själv (!), med boken över sig. :-) Hon blir 9 år snart... hjälp... vart tog vår lilla tjej vägen...

Säger också ett stort GRATTIS till min käre vän Peter (Piteå)! 40 år nu... vi ses i sommar!

Kram och godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0