Det ska va husvagn...

Ja, det gick ju riktigt bra. Mycket tack vare det fina vädret då när vi bestämde oss för att låna farmor och farfars husvagn och åka till Rullsand, Gävle. Mysigt ställe. Pelles bror med familj slöt också upp på måndagen och gjorde oss trevligt sällskap.


Tjusigt va!


Bara några meter från havet med vit sand, långgrunt och vackert. Nudistbad dessutom... vi höll oss på behörigt avstånd :-)


Moa och Emma ligger i det förvånansvärt varma havsbadet!


En stor lekplats som sig bör på en stor camping. Vilka är oddsen på att få tre extrema klättertjejer inom samma familj???


Vi cyklade ut till Billudden och plockade stenar en dag. Vi hittade massor av stenar som legat på botten av havet i 1000-tals år och som nu spolats upp på land innehållande mycket spännande fynd, bl a hittade vi bläckfiskrester och snäckor i stenarna. 

 
Moa letar stenar. Det var så lugnt och harmoniskt där vi gick och letade efter fynd vid strandkanten så tiden for iväg. Emma hade, som vanligt, hittat en kompis på campingen och var inte med oss till stenstranden.


Pelle.


Me, myself and I.


Elsa.


Jonas och KABEL-skylten ;-)


Helene.


Viktor filosoferar, såsom han gjort i alla tider denna nyblivna tonåring.


Robin.


Moa kunde såklart inte motstå frestelsen att klättra i nedblåsta träd...


En av dagarna var vi i Furuvik. Här var det matning av aporna - herregud så söta de är. Ingen tvekan om validiteten i evolutionsteorin... :-) En liten Selma hade de fått också som bara var ett år, precis som en liten bäbis fanns hon i famnen hos vårdaren hela tiden. De andra aporna fick sakta men säkert börja pyssla om henne och busa med henne. 5-åriga Manda är lite avundsjuk dock, hon har ju varit yngst länge...


Tjejerna körde lite bil.


Pappa hade turen att få följa med Elsa på en biltur.


Ett nytt badland fanns också där, riktigt fint men kallt vatten!

Furuvik rekommenderas - de har allt. Badland, djur, restaurang vid havet och karuseller mm.

Nej, nu är det dags att se till att fjärilarna i Moas mage lugnar ned sig. Hon är nog lite nervös inför skolstart imorgon, fast hon inte själv kan sätta fingrarna på det. Hon har lite svårt att somna nämligen... Emma däremot som gör sin allra första skoldag imorgon märks det ingenting på. Somnade som en stock före åtta. Ja, nu är det snart igång igen med dagis och fritids och läxor och fotbollsträning och gympaträning... Det blir också ganska skönt, lite egentid på kvällen kanske i större utsträckning.

Sköt om dig!

Kram

En extra kram till lillebror som flyttat till USA för andra gången! Tänker på dig.


Kommentarer
Postat av: Åse

God morgon gumman!

Härliga bilder - precis som vanligt!!! Kan tänka mig att du har fullt upp nu med nya jobbet & allt - men jag hoppas du inte glömmer din fina blogg!!! Krama alla dina från mig!

2009-08-28 @ 08:22:22
Postat av: Linda

Hej Anna!Blev så full i skratt när jag läste ditt inlägg....jag tror ingen utom de närmaste läser min blogg, och så får jag en kommentar av just er. Världen är liten!

Det är ett helt underbart hus ni byggt, vi brukar ofta svänga förbi ert hus när vi är i närheten och drömma oss bort.

Hoppas du fortsätter kolla in och se vår version av huset.Ha en trevlig helg!

Mvh

Linda

2009-08-28 @ 17:08:47
URL: http://lovilin.blogspot.com
Postat av: Bror Henke

Hej syster. Du är lika duktig som alltid att blogga :) Tänker på er där hemma. Stor omställning att komma in i livet här borta igen, men jag tror det tar sig.Kram till er alla!Henke

2009-08-29 @ 00:46:22
URL: http://henkek.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0