Sälen 2009Påskdagen packade vi och drog oss mot Sälen. Vi mötte upp farmor och farfar och Jonas med pojkarna efter vägen. Det var en 8-bäddsstuga i Blå byn, Lindvallen. Vi har haft det jättebra! Första dagen var det lite jobbigt i backarna för Moa som mest hade motgångar hela tiden tyckte hon. Men resten av tiden har de åkt hela dagarna och det har gått super! Jag är full av förundran över hur Emma orkar åka slalom från 9 på morgonen till halv fem på eftermiddagen. Mina ben är helt slut vad ska då hennes vara... Men hon har bara ett leende på läpparna och kämpar på! Snögubbeborg och spökstigen var roligast!


Första kvällen i Sälen var vi ute och åkte lite pulka - kul tyckte barnen och de vuxna...


Måndagen var det dags för skidor och brädåkning! Järngänget är på gång!

På måndagskvällen var vi bjudna hem till Jeanette och Urbans stuga på middag. Det var en riktig lyxstuga de bodde i och maten var super och så också sällskapet!

Alla barnen Hanssons och Lindkvists!


Isak äter glass.
Detta var den enda kvällen som solen tittade fram och vi passade på att ta en promenad bland de fina nybyggda stugorna i Gubbmyren, Lindvallen.


På tisdagen provade Elsa och åka slalom. Hon pratade varje dag att när "jag blir stor ska jag osså åka skidor..". Det är klart hon ska få prova tänkte vi och det gjorde hon. Se så glad hon blev!!! :-) Hon åkte lite, till och med själv i liften men det verkar inte som om hon tyckte det var så väldans roligt... än så länge.
Son och far. På tisdagskvällen var vi ute på restaurang. Bakom oss satt självaste.... Ulrika Messing :-)


Så kom torsdagen den 16 april och vår lillaste prinsessa fyllde 3 år. Fina paket och sång mötte henne när hon vaknade!


Väl hemma igen så kom mormor med tårta och vi hade lite kalasande. Tänk att hon redan blir 3 år... snyft...
På söndag väntar barnkalas!

Imorgon åker vi till Avesta för att fira mormor och morfars Diamantbröllopsdag!!! 60 år har de varit gifta - det är ju inte klokt!!!

Allt gott!
Varmaste kramar och till farmor och farfar säger vi bara: TACK!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0