Påskharen hade en något märklig present i år...

Nu har det lagt sig efter kalaset och i efterdyningarna finns bara Moas lyckliga minnen kvar!
En uppdatering: Moa är nu ihop med A--in fast hon är mest kär i O---er :-)
Så sött, så sött!!!

Elsa har blitt av med sina vattkoppor, istället blev vi tvungna att göra ett besök på akuten i söndags med henne. Hon har under 1,5 månad haft nässelutslag som kommer hastigt på hela kroppen. Natten till sönadagen blossade de upp så hennes ben var helt fullt i stora nässelutslag som kliade väldigt mycket, hela natten... Läkaren sa dock att det troligen inte var någon allergi utan att det är tämligen vanligt att detta uppkommer, vilket det kan göra av många olika orsaker och oftast vet man inte varför. De brukar försvinna, men hon medicineras nu med en kur av antihistaminer. Det dämpar dessa symptom.

Så går måndagen och idag när vi hämtar änglarna så klagar Emma på huvudvärk och Moa på illamående. Inom loppet av ett par timmar har Moa fått magsjuka och Emma har hög feber. Jag lyfter på tröjan och mycket riktigt - nu är det hennes tur att få vattkoppor!!! Men det är ju lika bra att få det gjort nu så har alla barn haft det sen, vilket är skönt. Dessutom är det säkert lindrigare för dem att få det nu när det är lite torrare i luften än på sommaren.

Annars är tankarna hos mamma och Björn som igår landade på Island för att senare åka vidare mot New York. De har aldrig varit i USA och de ser verkligen fram emot det! Önskar dem en trevlig vistelse.

Själv ska vi på påskbuffé hos Långs på fredag och det ska bli roligt. Hoppas bara vi är friska då!

På söndag bär det av till Sälen och det ska bli riktigt skönt!

Allt gott!
Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0