Dan före dopparedagen...

Den 23 december måste vara årets längsta dag, det tycker barnen i allafall. Vi hade toppen fint väder här i Falun så vi passade på att vara ute mycket. Vi åkte slalom - premiär faktiskt i år! Det gick fint, Moa slängde sig i liften på stört och sen for hon upp och ned hur galant som helst. Tyvärr gjorde vi misstaget att bara köpa liftkort till barnen vilket innebar att jag och Pelle fick springa bredvid Emma i liften... jobbigt!!! Sen fick vi springa bredvid henne nedför... Men efter ett tag höll hon balansen själv och fick blodad tand och tyckte det var så roligt så mamma och pappa fick springa uppför liften några gånger till. Helt klart ska vi passa på att åka fler gånger och då åka med dem. Vi som bara har 1 km till Falu IK:s hemmaslalombacke!

Elsa blev trött när vi var ute och vilade sig lite i skrindan, men somnade inte. Det var för mycket spännande som hände. Pappa och storasystrarna grillade ju korv och pinnbröd.
Däremot när vi var ute och åkte spark så somnade hon, typ halv sex på em, och det gick inte att väcka henne...


Mitt bland lortiga kläder sussar hon så sött... :-)

Emma passar på att sjunga och uppträda lite, såsom hon ALLTID gör. Hon kommer förmodligen bli sångerska när hon blir stor - hon älskar musik, sång och dans!
Dan före dopparedagen var det också äntligen dags att äta upp pepparkakshuset! Så här såg det ut!MUMS!!!!


Sent på natten, så har tomten varit här och ätit upp gröten som vi ställt ut och han har också lagt paket i sockorna!!!Vilken lycka på morgonen för tjejerna. Tomten hade gett dem en varsin barbiedocka med klänning till...

God Jul alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0