Magsjuka, Gran Canaria och födelsedagar

Så har det gått en tid sedan jag gjorde ett inlägg igen... tänker så ofta att jag ska ta tid till att göra det men det händer sällan. Men här kommer ett:

Frågan att ställa sig just nu är: vad händer inte i våra liv just nu??? Karriärmässigt är vi båda ute på en vinglande stig även om Pelles är något rakare än min. Men det orkar jag inte ens gå in på nu... Sen har två av våra tjejer hunnit fylla år sen sist; Moa har passerat 8 år och Elsa fyller 2 år på onsdag. Vi hade lite kalas för henne igår. I lördags var vi på 4-års kalas och avslutade den dagen med att Elsa spydde ner hela deras nya, vita soffa... usch vad hemskt. Lilla gumman... Det var bara att packa in sig i bilen och förhoppningsvis ta med sig alla virus och försvinna därifrån. Söndagen mådde hon bra igen, vi hade kalas med de tappra som vågade sig hit trots magsjukerisken. Sen imorse lagom utanför Moas skola när vi skulle lämna Moa så kommer det kräks igen. Just nu gör vi allt vi kan för att undvika att bli sjuka - vi ska ju åka till Canarieöarna imorgon natt!!!! Elsa ska dock inte följa med. Farmor ska ha hand om henne och sen till helgen byter de och mormor tar hand om henne resten av veckan. Så det är mamma, pappa, Moa och Emma som far iväg till Arguineguin och Sunwing resort. Det känns helt ofattbart skönt och riktigt nervöst ifall vi blir sjuka. Koltabletter och andra förebyggande piller med stor placebo-effekt knaprar vi i oss.

Våren har varit intensiv på många sätt och detta avbrott behöver vi alla nu. Vi har dock STOR ångest att åka från Elsa men det var ett övervägande vi gjorde att få rå om de äldsta två under en vecka. De får ofta stå tillbaka när Elsa också är med, av naturliga skäl. Vi ser så mycket fram emot sol, bad, barnklubbar, lugn och ro, god mat och fullständig bortkoppling från vardagens alla förunderligheter.

Nu vill jag bjuda er på några bilder. Vi börjar med Moas 8 års kalas som hölls i Högskolans gympasal. Vilket drag och vilken succé det blev. 16 barn och högsta volym på Amy Diamonds "Thank you" - kan det bli bättre?

image198

image199

image200

image201

image202

image203
Moa med Gosan i håret.


image204
Moa, Vilma och Elsa busar i soffan.


image205
Elsa gör några tappra försök att blåsa ut ljusen...


image206
men det är bäst att mamma hjälper till lite...


Sköt om er! Nu tar jag semester - på riktigt!
Håll tillgodo så kommer sedemera bilder från utlandsresan.

Kram

Kommentarer
Postat av: Åse

HA EN UNDERBAR SEMESTER!!!!!!!

Ska be min aftonbön för att magsjukebacillisuskerna stannar hemma i Dalarna!!!!

Puss puss

2008-04-15 @ 23:27:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0