Picknick på Lugnet

Jag skulle verkligen behöva sitta och jobba, det ligger massor med jobb på hög och presentationer på konferenser som ska förberedas. Men vem vill sitta inne när solen strålar och det är så fantastiskt väder ute!!!!!

Vi bestämde oss för att åka på picknick igår och for iväg med tre förväntansfulla tjejer på "hemligt" resmål.


Vi åkte ända till Lugnet :-)

Spelade äventyrsgolf och åt lunch och fikade i gräset nedanför hoppbackarna (mammas jobb som Elsa säger... - de ligger alldeles i närheten och man ser hoppbackarna ända hemifrån oss!).Elsa med hoppbackarna i bakgrunden.


Här spelar vi äventyrsgolf - jätteroligt!


Moa äter picknick i en skulptur!


Elsa fikar.


Emma fikar.Våra barn är av naturen klättriga och lite smått rastlösa, det förstnämnda har de fått av sin far och det senare... efter sin mor - jag erkänner.
Detta resulterar i att en picknick utan klättring är inte värd namnet för dem. Efter att ha klättrat i klipporna på sidorna av hoppbackarna så ville Moa ha en ny utmaning - okej sa jag: du ska springa hela vägen uppför underbacken och sen ner! Visst, sa hon och laddade några minuter och stack iväg. Hon gick och småsprang över halva backen, sen när hon hade 1/4 kvar - då sprang hon resten... Mycket imponerande! Gissa om hon var stolt över att ha klarat sitt uppdrag, hon stod högst upp och skrek och viftade med armarna. Gumman, nu är det Wild kids nästa för henne!!

Ha det gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0