En helg i februari

Jag kan inte minnas när vi hade sån underbar vinter senast!!! Även om det skulle töa bort nu och vara slask resten av vintern ska jag minnas att vi haft en riktigt bra vinter i år. Det har snöat hela helgen och vi har skottat och skottat.

Helgen har gått fort, som den alltid gör. Moa var med sin kompis på Runndagarna och åkte sparkrace och skridskor igår. Vi andra var runt och provade sängar... hittade ingen. Vi ska nu besöka Pelles jobbarkompisar för att provligga deras Kinnabädden. Får se om det kan vara något. Tyvärr blev det inget IKEA denna helg heller... Först måste vi bestämma vilken typ av säng vi ska ha, tycker Pelle. Själv tycker jag att man kan åka till IKEA när som helst, med eller utan beslut om vad man ska köpa... ;-)

I lördags kväll hade vi gäster här och kvällen var mycket trevlig!! Sex barn och fyra vuxna och det gick så otroligt bra, barnen hade roligt och likaså vi. Elsa pratar om att hon har fått en ny kompis nu, Timea! Toppen, vi bor ju så nära också!


Jeanette.


Urban

...och alla barnen...

Detta är i slutet av kvällen, runt 23.00. Lite trötta är de nog...


Lite tidigare på kvällen hade Elsa och Timea kapplöpning.


Gosingarna!


Jodå, självklart hade vi Melodifestivalen på i bakgrunden! Vi ska ju till Leksand hela familjen och farmor och farfar och farbror och faster och kusinerna, om ett par veckor på genrepet på delfinal 3. Det ser vi jättemycket fram emot, speciellt barnen. Velvet, BWO men framför allt EMD kommer ju!!! Sen ska vi bo på hotell också i Rättvik och äta god middag och se på finalen på storbildstv. Kan det bli bättre?





Söndagen kom och så också snön...
Vi skulle bege oss till Källviksbacken där Moa och Pelle skulle åka snowboard och jag och Elsa pulka. Emma var hos Elin idag. Det tog ungefär en halvtimme att skotta fram Mercan och packa alla grejer. Sen backade vi ut och körde omedelbart fast ute på vägen, eftersom den inte var plogad. Kommunen tycks lågprioritera Koholmsvägen, den plogas väldigt sent. Jaha, tack och lov för grannar! Christer hjälpte oss att skjuta tillbaka den in på gården, sen började nästa procedur med att skotta fram nästa bil, packa över alla grejer och barnen och sen äntligen kom vi iväg. Lämnade av Emma hos hennes kompis och kom på att vi glömt fikat hemma :-) Jippi!!! Men väl på plats i backen så hade Moa det jätteroligt. Hon är verkligen en kämpe, ger sig aldrig. Nästa måndag är det friluftsdag på skolan och hon ska åka snowboard i Källviksbacken, och det ska också Erik hennes lärare. Hon har blivit riktigt duktig. Här är några bilder.


Snowboardåkarna!


I liften.


Elsa och jag kämpade på med stjärtlappen. En kvart, sen frös hon. Vi satt mest i värmestugan och fikade faktiskt om jag ska vara ärlig... :-)


- Jag bara smakar på snön, mamma.


You go girl!

Imorgon är det måndag igen. Jippi! Äntligen får man jobba lite...
Jobbar bara halva dagen, pga besök på vårdcentralen och sen ska jag anta utmaningen och ta alla tre tjejerna med till frisören. Det är dags, även för Elsa. Hon är inte riktigt så pigg på det för hon är helt säker på att det gör ont. Att klippa med sax, det gör ju ont mamma... Ja, självklart i hennes värld. Men om hon får se sina systrar klippas först och sen få färg i håret (höjdpunkten) så kanske hon kan lockas till att prova.

Sköt om er!
Kram

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej hopp, Vilken mysig helg ni verkar ha haft. Men pilutta dig så fick faktiskt jag några timmar själv på IKEA - de du...! Jag har försökt kommenterat flera gången men blir utslängd - vet ej varför riktigt. Men du många kramar till er och vi kanske kan göra ett försök att luncha i veckan? Tis eller Tors. Kramar från Maria och co

2009-02-08 @ 21:44:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0