Melodifestivalyra 2009

Upplevelsen blev precis så underbar som vi hade hoppats på!!!

Vi samlades på en restaurang utanför Leksand (playsand, som Petra Mede så fyndigt uttryckte det :-)) kl 12.00 i lördags. Roland, Britt-Marie, Jonas, Helene och Viktor och Robin och hela vår familj. Åt lite och for sen till Ejendals arena. Det blev lite försenat och det var ett genrep så vi fick följa hur det går till lite "bakom kulisserna", de testade fortfarande några saker vad gäller kameravinklar, kläder, teknik och annat. Men på det stora hela var det som sändningen på kvällen. EMD var tjejernas favorit, den låten är riktigt bra. Molly Sandén var också bra, vi gillade också Velvet och BWO. Rickfors låt var trallvänlig...

Jag förutsätter att jag inte bryter mot några upphovsrättsliga regler när jag här bjuder er på lite bilder; lovar att inte lägga ut videoklippet med EMD:s låt eftersom de tydligen riskerar att bli diskade då... :-)


Emma har så länge tjatat om att få använda smink... vet inte vem hon fått det ifrån eftersom jag aldrig gör det. Idag, när vi skulle på Melodifestivalen, så var det dags. Så här fin blev hon!!


Tjejerna hade fått nya kläder dagen till ära! Emma med sitt löshår i, hon vill så gärna ha långt hår.


Ejendals arena utan publiken.


Vi är på plats, rad 22, toppenbra platser. Vi väntar...


och vi väntar...


spännande är det!


och vi väntar... och under tiden roar vi oss med att titta oss omkring. Så ofantligt mycket teknik överallt - häftigt att se!


Sen börjar det!!! Velvet först ut!


Petra Mede.


E.M.D var riktigt bra!!!


Molly med den fantastiska rösten!


BWO med de fantastiska kläderna!!!


När alla låtarna var slut så fick Elsa lite spring i benen, vilket hon botar här!


Green room, längst fram mot scenen!

EMD gick vidare till final, även på repetitionerna (även om det bara var lottning som avgjorde det nu) och barnen blev så glada! Här viftar de med sina blinkande lampor och hejar på sina idoler.

Emilia var ju också där och tittade, liksom flera av våra grannar och Moas klasskompisar!

Efter Melodifestivalen åkte vi till Hotell Lerdalshöjden i Rättvik. Här åt vi god middag och tittade på delfinal 3 på tv:n. Det var riktigt roligt att se det en gång till. Det var fler än vi som ville se det på tv:n!Vi fick en helhelg av farmor och farfar, barnen fick egna fickpengar att köpa vad de ville för i baren och de tog chansen, allt från dricka till godis och chips. Vilken höjdarkväll! Föräldrarna kan bara instämma!!!

Vi tackar tusenfalt för den underbara helgen, den var riktigt riktigt bra!!!

Inatt ska jag njuta av vår nya säng igen!

Sov gott och sköt om er!
Kram
Kommentarer
Postat av: Maria

Lyllos er - vilken härlig helg ni fått!! Ska bli riktigt kul att se det nya sovrummet.

Tack för senast!

Kram Maria

2009-02-22 @ 22:22:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0