Läxläsning och friidrott

Varje vardag när vi kommer hem från jobb, skola och dagis och är hungriga och lite småkinkiga så är det en kamp mot klockan att hinna göra iordning mat innan alla blir för griniga av hunger, däribland mamma själv... :-)
Tv:n är ett fantastiskt hjälpmedel vid de här situationerna men just denna dag så hade Emma följt med en kompis hem efter dagis och Elsa lyssnade på ljudbok medan Moa gjorde sin matteläxa. Mamma stod bredvid och lagade mat - så idealiskt!

På onsdagar går Emma på friidrott - hon älskar det! Hennes dagiskompisar Ella, Lovisa och Cajsa går också. Här tränar hon bl a längdhopp och höjdhopp. Elsa älskar också friidrotten för då är hon med och springer av sig också! Lustigt, samma historia som upprepar sig. Moa gick på friidrott när Emma var runt 3 år och då älskade Emma att vara med och leka på sidan...


Först lite uppvärmning.


Viktigt att lyssna på fröknarna så man vet hur man ska göra. Tryggt med kompisarna och hålla i hand. Emma i mitten.


Längdhopp är kul för då får man hoppa i sanden!


Lite höjdhopp.


Elsa testar av lite höjdhopp också och lite kullerbytta.


Klättrar allra högst upp såklart!

Nästa vecka är det sportlov och även lov från jympa och friidrott för barnen - konstigt nog för att vara sportlov!!! Men vi får aktivera oss själva, kanske lite skidor blir det nog. Badning också kanske - vi får se!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0