Glad påsk

Den långa dagen lider mot sitt slut. Vi har njutit av den underbara vårdagen idag! Pelle har fått tvätta och dammsugit båda bilarna och detta gjorde honom så lycklig :-) Han kräver inte mycket ...
Vi har städat undan lite i trädgården, barnen kunde ju till och med gräva i sandlådan - jippie! Elsa har haft två kompisar här idag, tack och lov har de flesta barn haft vattkoppor redan så det faktum att Emma är helprickig är inte något som hindrar umgänge. Vi åt lunch utomhus - det är ett vårtecken det! Sen åkte vi ner på stan och åt glass.


Prick-Lisa. De bruna prickarna i ansiktet är mycket riktigt kvarlevor efter påskkärringandet igår :-)

Igår var lite av en otursdag för Moa. Hon råkade slå till gitarren på hennes läpp så det blödde från tanden, som tur var just den tanden som är lös. Men imorse vaknar hon av den största fläskläpp jag sett!!!


Är det något de är bra på våra tjejer så är det att lägga på rådjursblicken så de ser så hemskt ledsna ut - eller hur!

Ikväll har vi varit hos Långs och njutit av riktigt god påskbuffé och trevligt sällskap. Tyvärr blev Elsa lite dålig på kvällen, febrig och hostig. Så hon och jag åkte hem tidigare medan resten av familjen är kvar. Tänk så otroligt mycket lättare livet var när vi bodde vägg i vägg... suck...

Appropå det, så tog jag emot en högskolestudent idag som läste Samhällsvetarprogrammet inr kulturgeografi. Hon skulle skriva sin c-uppsats om attraktiva boendemiljöer och självklart ställde jag upp! Riktigt roligt var det. Det enda negativa jag kunde komma på med Källviken var just avståndet till Johan och Lena... krystat va :-)

Nu håller vi tummarna för att Elsa sover sig frisk till imorgon för då har vi bjudit hem ett par grannfamiljer och det ska bli jättemysigt! 8 barn och 6 vuxna - inte illa! Tur vi har stort hus!!!

Avslutar med en fin vårbild!


Elsa, Emma och Linus avnjuter lite lasagne i vårsolen!

Allt gott vänner och en Glad påsk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0