Falun - varmast både nationellt och internationellt!

Att Falun har slagit värmerekord både i Sverige och i hela Europa denna sommar har inte gått obemärkt förbi hos familjen Hansson... hövva vad varmt det varit - men helt underbart såklart! Äntligen kom den sommar vi väntat på. Bada, sola och fika hela dagarna. På kvällen är det kvällsmat och tv och tre mycket trötta flickor som stirrar på tv:n utan att egentligen se något för de är så trötta.


Emma, Emilia, Wilma och Elsa äter lite lunch vid stranden.


Emma, Elsa och Anton vid bryggan i Källviken.


Det finns massor av vildhallon vid badplatsen nere vid oss. Mumsigt tycker Elsa.


Moa nyligen uppstigen ur badet.

I söndags kväll kom de äntligen - våra kära vänner från norr. Peter, Helena, Jacob och Pontus dök upp framåt 22-tiden efter en lååååång bilresa ned. Vi fick tillfälle att bjuda på Sveriges vackraste väder så det enda de fick uppleva under de fyra dagar de var här blev just badstränder... En dag var vi på Leksand sommarland, som har blivit en tradition när de kommer ner.

Leksand sommarland

Emma vågade inte riktigt, men väl på första blomman vågade hon ut med Jacobs hand hårt i sin.Grillkväll på Koholmsvägen


Badning på Roxnäs uddeMoa och Pontus fann varandra och här sitter de och kuckilurar i deras "Jaguarträd". De kallade det för Jaguarträd för det såg ut som en träd där en jaguar skulle kunna ligga och sova... :-)
Bad i Källviken

Tack för titten! Det är alldeles fantastiskt att ha er på besök - kom snart igen. Vi kommer uppöver också framåt vårkanten ;-)

En vecka kvar på semestern - ska fortsätta njuta och koppla av såsom jag verkligen gjort hittills.

Kram
Kommentarer
Postat av: Morbror Henke

Syrran, du ar ju helt bast pa att blogga!

Ser ut som ni har ett ganska schysst sommarvader, men nu borjar det val anda bli lite graare?Har i staterna haller varmen och solskenet i sig!Har gjort ett tappert forsok att ateruppliva min blogg sa ta en titt! henkek.blogg.seHalsa allihop! Puss Henke

2008-08-28 @ 18:23:09
URL: http://henkek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0