Vi har skaffat hund!

I allafall enligt Emma, på helt och fullt allvar.
Emma går på ett fantastiskt bra dagis, Förskolan Gul, som är bara för 5-åringar. Fantastiska pedagoger och bra pedagogiska metoder. Nu har de också fått en lärarstudent, Jennie, som ska jobba med barnens förmåga att tala inför grupp - jättebra!!!

Jennie har därför introducerat tre hundvalpar (av modell gosedjur) och dessa hundar ska få följa med ett barn hem över en helg och ska få vara med barnet och göra det som barnet gör. På måndagen ska barnen sen få berätta, med stöd av en bok som vi föräldrar ska hjälpa dem att skriva i, vad de har gjort.

Emma har som vanligt, tagit denna uppgift på största möjliga allvar. Så allvarligt att hon faktiskt tror att det är en "riktig" hund - för det har ju fröknarna sagt... Moa är snabb och berätta för henne att det bara är ett gosedjur... och Emma blir ledsen... ja, ni förstår själva...

Men, idéen är riktigt bra. Isabell, som Emmas hund heter, har fått träffa Emmas bästis Emilia och fått haft myskväll med vår familj. Vi får se vad resten av helgen bjuder på.Isabell har också fått träffa mormor som är här ikväll. Pappa Pelle har åkt till Avesta för att träffa sin barndomsvän och umgås lite med honom. Så vi fick det stora nöjet att umgås med mormor istället!!! Just nu är hon uppe och lägger de stora barnen sen ska vi dricka upp vårt vin och prata lite innan sömnen blir för stor.

Elsa hade sin kompis Wilma här en stund ikväll och de körde tåg på toaletten...Sköt om er!
Kram Anna

*Veckans väntan*
Peter och Helenas lilla pojk som måste komma ut snart innan han blir alldeles för stor! Vi längtar så - lycka till!

Kommentarer
Postat av: Moster

Bästa, finaste Falubor! :)Puss. Och syns till helgen!!

2009-03-07 @ 13:10:58
URL: http://thisshutter.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0